Brak towaru

UNISZKI Skóra konia 100g

Dostępność: Brak towaru
10.34
szt.
Zamówienie telefoniczne: 508612112 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Gwarancja:
Brak
Specyfikacja
Główny smak Konina
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Alergia pokarmowa
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Redukowanie napięcia nerwowego
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Zapobieganie rozwojowi kamienia nazębnego oraz jego ponownego powstawania
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Nietolerancja zboża
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Ograniczenie powstawania kamienia nazębnego
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Zęby
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Ograniczenie nietolerancji pokarmowej
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Stres
Forma dawkowania Stały
Rodzaj opakowania Saszetka
Kategoria produktu Przysmak
Bez soi Tak
Bez konserwantów Tak
Bezglutenowe Tak
Zakres wagowy 0 g - 200 g
Waga produktu 100 g
Rodzaj przysmaku Hipoalergiczne
Rodzaj przysmaku Dietetyczne
Rodzaj przysmaku Naturalne
Rodzaj przysmaku Dentystyczne
Rodzaj przysmaku Gryzaki, kości do gryzienia
Bez cukru Tak
Wielkość rasy Odpowiednie dla wszystkich ras
Wiek pupila Dorosły
Brak sztucznych barwników Tak
Rasa psa Każda rasa
Kategoria Dla psa
Dodatkowe cechy Budowa mięśni
Dodatkowe cechy Nadwrażliwość pokarmowa
Dodatkowe cechy Bezzbożowe
Dodatkowe cechy Monobiałkowe
Dodatkowe cechy Dentystyczne
Dodatkowe cechy Bez kurczaka
Dodatkowe cechy Bezglutenowe
Ostrzeżenia Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ostrzeżenia Nie stosować jako zamiennik zbilansowanej diety.
Ostrzeżenia Trzymać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Białko 72,10%
Włókna surowe 11,20%
Zawartość tłuszczu 0,6%
Popiół surowy 5,36%
Zawartość wilgoci 10,60%
Szerokość 160mm
Długość 50mm
Wysokość 250mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: