BRIT Functional Snack Mobility Squid - przysmak dla psa - 150 g

Dostępność: Średnia dostępność
12.44
szt.
Zamówienie telefoniczne: 508612112 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Poczta Polska 15
  • Poczta Polska (Pobranie) 20
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35
Więcej o produkcie
Gwarancja:
Brak
Specyfikacja
Dodatkowe cechy Bezzbożowe
Dodatkowe cechy Bezglutenowe
Dodatkowe cechy Wspomaganie stawów
Oferta sezonowa Aktywność z pupilem
Oferta sezonowa Wiosna
Rodzaj przysmaku Hipoalergiczne
Rodzaj przysmaku Treningowe
Rodzaj przysmaku Funkcjonalne
Rodzaj przysmaku Ciasteczka
Główny smak Owoce morza
Zakres wagowy 0 g - 200 g
Kategoria produktu Przysmak
Wielkość rasy Odpowiednie dla wszystkich ras
Wiek pupila Dorosły
Kategoria Dla psa
Bez soi Tak
Waga produktu 150 g
Wiek zwierzęcia Dorosły
Rodzaj zwierzęcia Pies
Rasa psa Każda rasa
Forma dawkowania Stały
Rodzaj opakowania Saszetka
Bez cukru Tak
Efekty zdrowotne Poprawa elastyczności chrząstki stawowej, poprawa ruchomości i amortyzacji stawów
Smak karmy Kalmar
Wielkość psa Każdej wielkości (2 - 80 kg)
Brak sztucznych barwników Tak
Specyficzne potrzeby zwierzęcia Brak szczególnych potrzeb
Bezglutenowe Tak
Bez konserwantów Tak
Skład dehydratyzowany kalmar (26%), dynia (20%), czerwona soczewica (15%), płynna skrobia roślinna (14%), białko* kalmara (10%), sos* z łososia (5%), kolagen* (4%), glukozamina (1,5%), suszony ananas (1%), olej z łososia (1%), siarczan chondroityny (1%), Boswellia serrata (0,5%), kwas fulwowy (0,5%), minerały, błona skorupek jaj (0,1%), ekstrakt z omułka zielonowargowego (0,1%), ekstrakt z melona Kantalupa (0,01%), Lactobacillus acidophilus HA - 122 inaktywowane (15×109 komórek/kg). *hydrolizat
Zawartość wilgoci 17%
Białko 30%
Zawartość tłuszczu 4,5%
Popiół surowy 5%
Włókna surowe 0,8%
Szerokość 150mm
Długość 50mm
Wysokość 120mm
Parametry:
Gwarancja:
Brak
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: